Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Nieuwe E-3008

ELEKTRISCH TOT 680 KM ACTIERADIUS
OOK ALS HYBRID VERKRIJGBAAR
nu met € 3.000 inruilpremie

 

 

 

 

 

 

 

.

ONTDEK DE TOEKOMST VAN RIJDEN MET DE REVOLUTIONAIRE PEUGEOT E-3008

De baanbrekende Peugeot E-3008, een meesterwerk van technologie en design, staat vanaf nu in onze showroom. Deze elektrische SUV is niet zomaar een auto; het is een harmonie van geavanceerde technologie, elegantie en duurzaamheid. Geloof ons, dit wilt u zelf ervaren.

Boek direct uw proefrit!
Wilt u nú achter het stuur van deze bijzondere auto plaatsnemen? Meld u dan aan
voor een proefrit en ervaar de toekomst van autorijden.

PEUGEOT E-3008

Rijd weg vanaf € 48.190 of private lease vanaf €659** p/mnd
Bijtelling vanaf € 263*** per maand

 

 

 

 

 

.

ELEKTRISCH MEESTERWERK

Het design van de E-3008 is een kunstwerk op zich. Zijn dynamische lijnen doorklieven de lucht, terwijl het aerodynamische profiel u het gevoel geeft te zweven. Met een elektrisch vermogen tot 320 pk en een indrukwekkende actieradius tot 525 km, hoeft u zich nooit zorgen te maken over opladen. Of u nu lange reizen maakt, spontane avonturen beleeft of alles daartussenin, deze elektrische SUV staat paraat. En als u onderweg wilt bijladen, brengt de snellaadfunctie u met slechts 10 minuten laden 100 km verder.

SLIMME CONNECTIVITEIT

Betreed de toekomst en ervaar de revolutie in rijervaring met de nieuwe Peugeot Panoramic i-Cockpit. Het panoramische, gebogen 21-inch scherm zorgt voor optimale ergonomie en tilt uw rijbeleving naar een nieuw niveau. Het geconnecteerde platform van de E-3008 verbindt u met de wereld om u heen: van real-time verkeersupdates tot uw favoriete muziek, alles is binnen handbereik.

COMFORT EN LUXE

Geniet van een ruim en elegant interieur met de E-3008. De aanpasbare LED-sfeerverlichting creëert een ongekend gevoel van luxe, terwijl de hoogwaardige gestoffeerde afwerking van het interieur ervoor zorgt dat elke kilometer een waar genot is. Alle passagiers hebben volop ruimte voor optimaal comfort. En met een royale kofferbakinhoud van 520 liter is er bovendien voldoende ruimte voor al uw bagage óf de weekboodschappen.

8 JAAR ALLURE CARE

De Peugeot E-3008 wordt als eerste elektrische model geleverd met 8 jaar Allure Care. Peugeot Allure Care is een nieuw programma dat de belangrijkste onderdelen van uw elektrische Peugeot dekt, zoals de elektrische motor, de lader, de aandrijflijn en andere essentiële elektrische en mechanische onderdelen. Het programma wordt automatisch geactiveerd wanneer u uw auto volgens het voorgestelde onderhoudsschema door Peugeot laat onderhouden.

Deze dekking blijft geldig tot de volgende onderhoudsbeurt en heeft een maximale looptijd van 8 jaar of 160.000 km, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt.

ONTVANG TIJDELIJK EEN EPROWALLBOX MOVE LAADSTATION CADEAU

Ontdek de voordelen van de eProWallbox MOVE*****! Bij aanschaf van de Peugeot E-3008 krijgt u tijdelijk een eProWallbox MOVE laadstation cadeau. Dit laadstation biedt snelle en efficiënte laadoplossingen, zodat u altijd klaar bent voor uw volgende rit. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van autorijden en opladen te ervaren. Registreer u nu en profiteer van deze exclusieve aanbieding.

KIES uw STIJL

Maak uw keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren

 

 

 

 

 

 

.

*E-3008 met een elektrisch WLTP-bereik tot 680 km kan vanaf eind juni 2024 worden besteld Geschat cijfer, onder voorbehoud van homologatie. Typegoedkeuringswaarden op basis van de WLTP-combinatiecyclus. Belangrijk: de werkelijke autonomie kan sterk verschillen en kan variëren afhankelijk van de opties, gebruiksomstandigheden van de auto **Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.peugeot.nl. ***Berekend o.b.v. 36,97% loonbelasting en gebaseerd op bijtellingstarieven 2024: 16% elektrisch (22% voor het gedeelte van de fiscale prijs inclusief opties boven € 30.000,-) en 22% voor benzine. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden. **** Allure care: kijk voor alle voorwaarden op www.peugeot.nl/services-en-onderhoud/peugeot-allure-care.html ***** Exclusief installatiekosten. Private & Zakelijke lease zijn uitgesloten. Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Installatiekosten: €955 excl btw / €1.155 incl. btw. Kosten eProWallbox MOVE: €500 excl.btw /€605 incl. btw.