Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Beleef de allereerste Opel Classic Dag bij Nefkens Amersfoort!

Een feest voor autoliefhebbers!

Opel Classic Dag bij Nefkens Amersfoort

Zet zondag 29 september 2024 in uw agenda, want dan verandert het terrein van Nefkens Amersfoort aan de Amsterdamseweg 151 in een waar paradijs voor autoliefhebbers! De allereerste Opel Classic Dag belooft een feestelijke dag te worden voor jong en oud, gevuld met nostalgie, unieke auto's, en heel veel gezelligheid.

Een onvergetelijke dag voor autoliefhebbers

Achter dit bijzondere evenement staan organisatoren Chris Hommel en André Brontsema, beiden gepassioneerde Opel-liefhebbers. Zij hebben de handen ineengeslagen om een onvergetelijke dag te organiseren voor iedereen die een warm hart toedraagt aan klassieke Opels. Van zeldzame oldtimers tot geliefde youngtimers, de Opel Classic Dag biedt een unieke kans om een prachtige collectie klassieke Opel-modellen te bewonderen. En het beste van alles? Toegang is helemaal gratis!

Praktische informatie

De Opel Classic Dag vindt plaats bij Nefkens aan de Amsterdamseweg 151 in Amersfoort en duurt van 11:00 tot 16:00 uur. Kom langs met het hele gezin en geniet van een dag vol mooie herinneringen, bijzondere auto's, en ontmoet andere autoliefhebbers. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze speciale dag!

Meld gratis uw Opel-klassieker aan!

Iedereen die een klassieke of unieke Opel bezit, is van harte welkom om zich aan te melden voor deze speciale dag. De eerste aanmeldingen stromen al binnen en gezien de verwachte drukte is vooraf aanmelden noodzakelijk. Deelname is volledig gratis, dus mis deze kans niet om uw Opel aan het publiek te laten zien!