Nefkens: Trotse partner 
van het Nederlands Film Festival
2024

Maak kennis met het Nederlands Film Festival

In Nederland wordt elk jaar in september een Nederlands Film Festival georganiseerd. Tijdens dit festival is er een mogelijkheid filmmakers te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om als een van de eersten het nieuwste van eigen bodem te bekijken, waarbij u op unieke wijze film, series en digitale cultuur beleeft. Zie, voel en proef de festivalsfeer in bioscopen, filmtheaters en cafés tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en unieke evenementen waar u zelf bij kunt zijn. 

Gouden Kalveren gala

Het Gouden Kalf, de Grote Prijs van de Nederlandse Film, wordt sinds de eerste editie in 1981 jaarlijks uitgereikt aan onder meer de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten en acteurs. 

Het Nederlands Film Festival wordt jaarlijks afgesloten met het Gouden Kalveren Gala, waarbij de Gouden Kalveren uitgereikt worden.

Nefkens rijdt de sterren van 20 t/m 27 september 2024

Tijdens het Nederlands Film Festival van 20 t/m 27 september 2024, zet Nefkens modellen van DS Automobiles en Alfa Romeo in als carservice. Deze prachtige modellen worden ingezet om de Nederlandse sterren naar premières en andere (rode loper) evenementen tijdens het festival te brengen. 

Nefkens vindt het een eer om als carservice partner betrokken te zijn bij dit bijzondere festival en kijkt uit naar Nederlands Film Festival 2024.

Nefkens Autobioscoop

Nefkens is trots om als sponsor van het Nederlands Film Festival (NFF) een unieke filmervaring te bieden: de Nefkens Autobioscoop. Stap in de achterbank van een luxe DS7, speciaal omgetoverd tot een bioscoop op wielen. Geniet vanuit het comfort van deze stijlvolle auto van een serie  korte films. 

Van 20 t/m 22 september combineert de Nefkens Autobioscoop het beste van twee werelden: de ervaring van film en de luxe van DS Automobiles. Deze bijzondere ervaring biedt u een intieme en exclusieve filmbeleving. Stap in, ontspan en beleef film zoals je het nog nooit eerder hebt gedaan!

Doe mee met de prijsvraag en win te gekke prijzen!

Als u een filmheld zou zijn, in welke Nefkens-auto zou u de slechterik achterna zitten? En waarom?